Medische technologie

Voor medisch technologische innovaties zijn doorgaans substantiële financiële investeringen en lange ontwikkeltrajecten vereist. Veel van deze innovaties bereiken daarom niet de markt vanwege het ontbreken van de juiste financiering. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van vroege fase financiering en subsidies voor ontwikkeltrajecten en ondersteunen daarmee het succes van uw onderneming.

 

 

Opstellen businessplan

Voor grotere subsidie- en financieringsaanvragen is een gedetailleerd en onderbouwd businessplan een vereiste. Of u nou starter bent of een spin-off aan het opzetten bent, u heeft waarschijnlijk niet altijd tijd of expertise in huis om een zo goed mogelijk plan te schrijven.

Vroege Fase Financiering

Voor startups is het vaak lastig financiering rond te krijgen wanneer een innovatief idee nog niet ver genoeg ontwikkeld is om investeerders aan te kunnen trekken. Deze “Valley of Death” kan overbrugd worden met Vroege Fase Financiering.

Subsidies aanvragen

ICT

Via het uitgeven van subsidies is de overheid in staat om op een positieve manier sturend op te treden. Subsidies zijn er dan ook om benut te worden met als doel het Nederlands bedrijfsleven competitiever te maken.

Innovatiekrediet

ICT

Indien u een baanbrekende innovatie wilt doorvoeren maar nog voor een deel van deze ontwikkeling op zoek bent naar financiering dan kan het Innovatiekrediet een uitkomst bieden.