Accountants en administratiekantoren

Als accountant of administratiekantoor krijgt u regelmatig vragen over subsidies of wordt u gevraagd te ondersteunen bij het verkrijgen van (project)financieringen. Dit vraagt om specialistische kennis en ervaring met overheidsinstanties en financiële instellingen. Wij kunnen u deze kennis en ervaring leveren zonder dat u hierin hoeft te investeren.

Onze samenwerking met accountants en administratiekantoren gaat verder dan het beantwoorden van vragen. Wij kunnen proactief uw klantenportefeuille screenen en u gericht adviseren voor welke klanten er kansen zijn om gebruik te maken van subsidieregelingen. Zo adviseren wij de WBSO- en RDA-regeling en de Innovatiebox te koppelen, zodat uw klant optimaal gebruik maakt van deze regelingen.

Ook verzorgen wij artikelen voor nieuwsbrieven of gerichte mailings met informatie over nieuwe subsidieregelingen. Onze ambitie is om de dienstverlening aan uw klanten te verbeteren. Onze passie is samen met u uw klanten te laten bouwen aan een duurzame toekomst.

 

 

Optimaliseren WBSO en Innovatiebox

Er is op dit moment veel te doen over het fiscale regime in Nederland dat met name internationale bedrijven belastingvoordelen zou bieden. Een van de voor deze groep fiscaal aantrekkelijke regelingen heeft betrekking op innovatie, waarin eigenlijk drie regelingen sterk met elkaar verweven zijn.

Subsidiescreening

U hebt als accountant, financieel adviseur of fiscalist een goed beeld van uw klanten waarbij u op de hoogte bent van de activiteiten en van de voorgenomen investeringen. Op basis van uw kennis van de onderneming kunnen wij in een kort gesprek een scan verrichten en de subsidiemogelijkheden voor uw relatie in beeld brengen.

Realiseren projectfinanciering

Als accountant zult u regelmatig betrokken worden bij gesprekken met de bank om de financieringsbehoefte voor de komende periode veilig te stellen.