Optimaliseren WBSO en Innovatiebox

Er is op dit moment veel te doen over het fiscale regime in Nederland dat met name internationale bedrijven belastingvoordelen zou bieden. Een van de voor deze groep fiscaal aantrekkelijke regelingen heeft betrekking op innovatie, waarin eigenlijk drie regelingen sterk met elkaar verweven zijn.

Met behulp van onze technische expertise zijn wij goed in staat om te zorgen dat de WBSO optimaal benut wordt bij uw klanten. Daarbij zullen wij helpen met het opzetten van de projecten en een koppeling maken tussen de WBSO en de RDA op dusdanige wijze dat deze goed aansluit bij de verantwoording in de onderneming.

Verhoog rendement innovatiebox

Het optimaal inrichten van de WBSO, waarbij alle kwalificerende werkzaamheden in de WBSO kunnen worden verantwoord, vormt een goede basis voor de onderhandeling met de fiscus. Wij kunnen de fiscalisten van uw kantoor ondersteunen met het toerekenen van fiscale winst aan innovatie, maar laten de werkelijke uitwerking van de Innovatiebox en de onderhandeling met de fiscus graag over aan de fiscalisten.

Meer weten?

Neem dan contact op met