Vul onze MIT R&D Partner Search in en ontvang tot €350.000 subsidie voor uw project

Het is vanaf 11 juni mogelijk om € 350.000 subsidie aan te vragen voor grote innovatieve samenwerkingsprojecten

Binnen het topsectorenbeleid is er een subsidieprogramma dat grote R&D-samenwerkingsprojecten stimuleert. In deze projecten kunnen samenwerkingen van minimaal twee mkb- ondernemers 35% van de subsidiabele kosten declareren. De bedoelde projecten moeten gericht zijn op de ontwikkeling van producten, productieprocessen of diensten en de kosten moeten gemaakt worden voor industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling. De subsidie bedraagt minimaal € 200.000 en maximaal € 350.000. De maximale subsidie per deelnemer bedraagt voor deze projecten € 175.000.

U kunt ook voor kleinere projecten subsidie aanvragen. In dit geval geldt dat de subsidie minimaal € 50.000 en maximaal € 200.000 per innovatieproject is, waarvan minimaal € 25.000 en maximaal € 100.000 per deelnemer.

De lat ligt hoog en alleen state of the art projecten maken kans om gesubsidieerd te worden. Lees meer in onze flyer.

 

Gebruik onze Partner Search tool om een geschikte partner te vinden voor uw project

Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van een succesvol MIT R&D Samenwerkingsproject. Wij hebben daarom een Partner Search tool opgezet waar u uw gegevens kunt invullen. Met uw gegevens doorzoeken wij ons brede netwerk om nieuwe samenwerkingen te kunnen realiseren. Vul de vragenlijst vandaag nog in zodat wij meteen kunnen beginnen met de matching van partners en projecten. U vindt de tool via deze link.

 

Goed om te weten

De regeling gaat op 11 juni 2020 open en sluit op 10 september 2020. Aanvragen zullen worden behandeld volgens het tenderprincipe, waardoor alleen de beste projecten subsidie ontvangen. Het opzetten van een goed projectplan kost tijd, start dus tijdig met het invullen van onze Partner Search en het schrijven van de aanvraag.

Wij hebben al veel MIT-projecten met succes begeleid en helpen u graag met het indienen van een kansrijk projectvoorstel.

Meer weten?

Neem dan contact op met