Subsidie- en financieringsmogelijkheden voor duurzame innovaties in 2020

Financiële ondersteuning voor energie innovaties

Het jaar 2020 is goed begonnen voor bedrijven die zich richten op duurzaamheid en circulariteit. De vernieuwde DEI+ regeling is 15 januari geopend en biedt bedrijven de mogelijkheid nieuwe producten te demonstreren in de praktijk. Daarnaast opent 7 april de jaarlijkse MIT-haalbaarheid ronde. Heeft u een technisch complex en innovatief project waarvoor u nog een haalbaarheidsstudie voor moet uitvoeren, dan is dit een uitgelezen kans voor u!

Naast de landelijke brede regelingen als de DEI+ biedt ook de topsector energie talloze opties voor subsidie. Per thema binnen de topsector worden het hele jaar door calls gelanceerd voor een specifiek onderwerp. Mocht u interesse hebben, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken die voor u interessant zijn.

Heeft u een internationale partner? Dan biedt de EU de nodige opties aan om projecten te subsidiëren en financieren. Voorbeelden hiervan zijn de Eurostars & Fast Track to Innovation. Ook worden door de EU calls gelanceerd met specifieke onderwerpen gericht op duurzaamheid en circulariteit.

Mocht u inzage willen in alle mogelijkheden voor subsidies, financiering en fiscale regelingen in duurzaamheid en circulariteit? Neem dan contact op via onderstaande link. Wij kunnen u een kant en klaar overzicht leveren met alle belangrijke info en data voor heel 2020.

Bekijk onze nieuwsbrief via deze link. Hierin hebben wij ook enkele voorbeeldprojecten opgenomen ter inspiratie.

Meer weten?

Neem dan contact op met