Subsidie- en financieringsmogelijkheden voor Lifescience en MedTech bedrijven

Van haalbaarheidsstudie tot ontwikkelproject

Het nieuwe decennium begint goed voor Lifescience en MedTech bedrijven met gelijk een nieuwe ronde van de NWO Take-Off fase 1 & 2 regelingen. Heeft u een interessante, zorg en medisch gerelateerde innovatie in ontwikkeling en wilt u de commerciƫle en financiƫle haalbaarheid onderzoeken? Of is er al een spin-off opgericht en heeft u nu funding nodig om de innovatie tot Proof of Concept te ontwikkelen? Dan vormen respectievelijk Take-Off fase 1 en & 2 uitgelezen kansen voor u.

Als innovatieve onderneming heeft u vaak internationale (academische) contacten waar u mogelijk al mee samen heeft gewerkt. De Eurostars regeling biedt u de mogelijkheid nog nauwer internationaal samen te werken in een grootschalig R&D project. Is uw technologie al verder ontwikkeld en bent u in de laatste fasen van ontwikkeling voor commercialisatie? Dan kunt u met uw internationale partners Fast Track to Innovation aanvragen om de laatste stappen tot commercialisatie te bekostigen.

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden in de eerste vier maanden van 2020. Voor het exporteren van uw innovatie kunt u bijvoorbeeld de DHI subsidie aanvragen. Specifieke medische innovaties komen mogelijk in aanmerking voor de IMDI regeling. En tenslotte opent in april de MIT Haalbaarheid regeling weer, waarmee u een haalbaarheidsstudie kunt financieren.

Bekijk onze nieuwsbrief hier. Hierin hebben wij ook enkele voorbeeldprojecten opgenomen ter inspiratie.

Wij hebben ruime ervaring met het adviseren over en begeleiden bij de genoemde regelingen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Neem dan contact op met